Kids drum op Kinjer OLS

Kids drum op Kinjer OLS

In het voorjaar van 2018 hebben de leerlingen van de Vrije Basisschool As leren trommelen bij de schutterij.

De zesdejaars hebben in sneltempo leren trommelen en marcheren, om een echte “schoolschutterij” te kunnen uitbeelden op het Kinjer-OLS.

Meer dan duizend leerlingen deden op 26 juni 2018 mee aan de kleurrijke optocht in Ophoven. Leerlingen, leerkrachten, begeleiders, schutters en heel veel helpende handen waren maandenlang bezig met de voorbereidingen. Het resultaat zie je in deze video:

Na de optocht was er de schietwedstrijd. Iedere schoolschutterij mocht zes leerlingen afvaardigen om te schieten met de windbuks. Het zestal zette een sterke prestatie neer. Slechts één blokje werd gemist, waardoor de Vrije Basisschool de tweede prijs mee naar huis kon nemen.

Geef een antwoord